BLOG FOGYÁSRÓL, DIÉTÁZÁSRÓL ÉS EGÉSZSÉGES ÉLETMÓDRÓL
EGYÉNI BLOG
Barna Lizától

Az én alakváltó történetem a vékony csinibabától a molettségig – és vissza

Oldal jelentése

Ha neked, mint nekem is, súlyproblémád van, akkor jó helyen jársz. Én már régóta szenvedek ezzel a problémával eredménytelenül. El szeretném mesélni nektek az én életem igaz történetét, arról, hogy egy internetes teszt hogyan változtatta meg örökre az éltemet! Ennek a blognak létrejöttének az az oka, hogy minden nő rendelkezik a saját álomalakjával. Mert mi mind megérdemeljük, hogy csinosa, szépek és szerethetőek legyünk.

Nehéz elhinni, hogy az a kövér nő a bal oldalon én voltam...

A történetem

Az egész azzal kezdődött, nem fogjátok kitalálni! A házassággal és a terhességgel.

Fiatalon nagyon csinos csaj voltam. Karcsú, barna szemek, fekete haj, 173 cm magasság, és elhihetitek, soha nem aggódtam a megjelenésem miatt, még akkor sem, ha volt egy kis pocakom és a lábaim egy kicsit vastagabbak voltak. De senki nem vette észre, még én magam sem. Az egész akkor kezdődött, kitaláljátok? – igen, amikor férjhez mentem és terhes lettem.

Házasság előtt folyton rohantam valahová, soha nem volt semmire elég időm, és ez meglátszott az étkezésemen is. Délutáni tea keksszel, vagy szendvics, este 10-kor sültkrumpli, ketchup egy szelet kenyérrel, vagy tejföllel. Mikor várandós lettem, nem változtattam a szokásaimon, csak sokkal több édességet ettem, és az lett az eredménye, hogy mikor szültem, 107 kg-ot nyomtam.

Négy ember kellett hozzá, hogy a kerekesszékből a kórházi ágyba tegyenek.
Hat hónappal szülés után.

A súlyom miatt és a gyerek fekvése miatt megcsászároztak. A férjem mesélte, hogy négyen tettek az ágyba: a férjem, a műtős és két nővér, miközben elszakadt alattam a lepedő, és majdnem leejtettek a padlóra. 97 kg voltam, mikor kijöttem a kórházból. És aggódás helyett elkezdtem okokat keresni rá, hogy még többet egyek. Azt magyaráztam be magamnak, hogy egy kisbabának, aki szopizik, zsíros tejre van szüksége, és, hogy ha majd abbahagyja a szopizást, akkor majd lefogyok. De végül nem a tejem, hanem én váltam zsírossá.

Szülés után

Kezdj el diétázni, vagy hagyd abba a panaszkodást, egyél folyamatosan és hízz el
Én, szeretett férjemmel

11 hónappal később 101 kg-nál megállt a súlyom, és nem tudom, meddig ment volna még fel, ha nincs az én imádott férjem. Otthon voltunk, egy doboz kekszet tömtem magamba és panaszkodtam, hogy milyen kövér vagyok. Végül a férjem elvesztette a türelmét és ultimátiumot adott: vagy kezdj el diétázni, vagy hagyd abba a panaszkodást, egyél folyamatos és hízz tovább! És akkor csajok, lesokkolódtam: csak ülök és rinyálok a nem létező derekam miatt, édességgel vigasztalom magam, pedig amire nekem szükségem van az az edzés, edzés és még több edzés.

Másnap, mikor felkeltem, megmértem magam a fürdőszobában, és ez ezt a számot láttam a mérlegen: 103 kg!

Megpróbáltam nyomon követni, hogy mennyit eszek és milyen gyakran, de a folyamatos otthoni ténykedések miatt és mert gondoznom kellett a fiamat, nem jártam sikerrel. A terhességem alatt akkor ettem, mikor megkívántam az ételt, legyen az éjjel, koraeste, nem számított. És nehéz volt elhagyni ezt a szokásomat.

A legnehezebb dolog, hogy rávedd magad. A fogyókúrázás mindig úgy kezdődött \“majd holnap”\.

A rendszeres látogatókkal is gondom akadt, az anyósom, anyuval együtt mindig őrült mennyiségű kalóriát tartalmazó ételeket főztek nekem. Teljesen figyelmen kívül hagyták a tiltakozásomat.

Mielőtt fogyni kezdtem

A legnehezebb dolog, hogy kezedben tartsd a dolgokat. A fogyókúrák mindig úgy kezdődtek: \“holnap”\. Néhányszor megpróbáltam koplalni egy hétig, vagy kettőig, vagy csak almát enni, de nem jártam sikerrel.

Először is a kitartásom gyengült, másodszor a fejem nem működött és harmadszor: folyton enni akartam… És nem engedhettem meg magamnak, hogy rossz hangulatban legyek. Egy pici babának jó és boldog anyára van szüksége, nem egy olyanra, aki folyton ideges. Minden kipróbáltam: a.xenicalt, az Atkins diétát és még egy csomó más dolgot is. Az eredmény mindig ugyanaz volt: először lefogytam öt kilót, de visszajött hét.

Anyukám azt mondogatta, adjam fel. De az összes unokatestvérem vékony volt. A génjeimet tehát nem hibáztathattam, ezért keményen dolgoznom kellett magamon.

Milyen varázslattal értem el, hogy a ruhaméretemet 52-ről 44-esre cseréltem néhány hónap alatt

Beiratkoztam egy edzőterembe, ahol szinte azonnal megsérült a bokám, egy hónapig gipszben voltam utána és tömtem magamba a sütiket. Végül az edzőterembe tett kíséretem után még nehezebb voltam, mint azelőtt.

A folyamatos kudarcok miatt depressziós lettem, ami természetesen még több csokoládét és kekszet eredményezett.

A találkozás, ami megváltoztatta az életemet.

És, amikor már fel akartam adni, akkor találkoztam a gyerekkori barátnőmmel, akit azóta nem láttam, hogy fősulis lett és elköltözött a városból. Ő, emlékeim szerint, mindig is egy kicsit gömbölyded volt. És, mikor találkoztunk, nem akartam hinni a szememnek – olyan karcsú volt, mint egy modell! A barátnőm elmondta nekem, milyen varázslattal érte el, hogy az 52-es ruháit 44-re tudta cserélni néhány hónap alatt. Körülbelül fél évvel ezelőtt jelentkezett egy online fogyókúrás tesztre, melyet egy profi táplálkozás szakértő fejlesztett ki. Ők személyre szabottan mindenkinek kiválasztanak egy módszer, ami úgy segít lefogyni 15 kg-ot egy hónap alatt, hogy közben nem károsítja az egészségedet. A válaszaira alapozva egy neki megfelelő fogyókúrás módszert választottak neki…

A tesztelés után az derült ki, hogy a nekem megfelelő módszer a Purple MANGOSTEEN. És elkezdett hatni.

Megkértem rá, hogy adja meg a teszt linkjét. A tesztelés után a Purple MANGOSTEEN volt a legmegfelelőbb számomra. Beszélek egy kicsit erről a készítményről. Ez egy folyadékban azonnal oldódó, 8 gyógynövényt tartalmazó termék. Én mindig elleneztem a kémiai úton előállított dolgokat, de ez a termék 100%-ig természetes és az összes szükséges minőségi igazolással rendelkezik. Ahogy én értem, a Purple MANGOSTEEN úgy csökkenti a súlyt, hogy felgyorsítja az anyagcserét, blokkolja az éhségérzetet és lebontja a lerakódott zsírt. Én nem nagyon értek a biológiához, se a kémiához, de ezeket írják a honlapon. Ha érdekel, a részleteket elolvashatod a weboldalon, a linket az írásom végén találod. Megrendeltem a Purple MANGOSTEEN-t, néhány nap múlva meg is érkezett és elkezdtem használni.

2 héttel később a mérleg 7 kilógrammal kevesebbet mutatott – ez ösztönzőleg hatott. Az ezt követő 2 hét után – újabb 8 kg mínusz. Mindenki támogatott. Nem álltam le és folytattam a Purple MANGOSTEEN kúrát.

A családom meg volt döbbenve, hogy mennyit fogytam.

A következő hónapban 16 kg-ot fogytam. A harmadik hónap végén elégedetten láttam, hogy 56 kg vagyok. Mínusz 47 kg 13 hét alatt! Ez egy csoda volt, amit sokáig el sem akartam hinni. De a tények azt mutatták, hogy ez tényleg megtörtént. És már akkoriban úgy éreztem, hogy teljes változáson mentem keresztül: séta, ruhastílus, mozgás, gondolkozásmód, önértékelés.

Sokan kérdezik tőlem, mit ettem a Purple MANGOSTEEN kúra alatt. Tudjátok, én nem korlátoztam be magamat – azt ettem, amit általában. Érdekes módon a Purple MANGOSTEEN-nek köszönhetően, jobban kezdtem el érezni az ízeket. Magam is meglepődtem, de elkezdtem több zöldséget és gyümölcsöt enni és kevesebb sültet és édességet, amiket annyira szerettem. A Purple MANGOSTEEN megváltoztatta az ízlelésemet, és nem volt szükség rá, hogy bármilyen szabályozást bevezessek, egyszerűen nem ettem, mert nem kívántam. Igen, néha megengedtem magamnak, hogy édességet, vagy zsíros ételeket egyek, de még 1,5 hónappal is azután, hogy abbahagytam a Purple MANGOSTEEN szedését, csak nagyon ritkán és nem eszem velük túl magam, mint azelőtt.

A férjem már nem is lehetne boldogabb az átalakulásomtól.
Az eredmény egyszerűen hihetetlen!

Másfél hónap után nemcsak megtartani sikerült a régi súlyomat, de még azt az 5 kg-ot is sikerült leadni, amiről úgy látszott, hogy sosem fogok megszabadulni. Az még enyhe kifejezés, ha azt mondom, hogy elégedett voltam. Ez valami fantasztikus! A férjem is teljesen odavan, sokkal több figyelmet kapok tőle. És mostanában húzni is szoktam azzal, hogy neki sem ártana, ha leadna néhány kilót, de mindig azzal vág vissza, hogy egy férfinak nagynak kell lenni. Én úgy szeretem őt, ahogy van, szóval nem piszkálom.

A legjobban attól féltem, hogy miután abbahagyom a használatát, a leadott súly majd gyorsan visszajön. De én már nem használom a Purple MANGOSTEEN-t másfél hónapja és tartom a súlyomat azóta is,és a kilók nem jönnek visszafelé. Ez csodálatos.

Elfelejtettem megemlíteni a lógó bőr problémáját, amitől mindenki tart fogyásnál. Meglepő módon nem lóg a bőröm, sőt, sokkal rugalmasabb lett. Később az egyik barátnőmtől megtudtam, hogy ez a kollagénnek és a telítetlen zsírsavaknak köszönhető, melyeket a Purple MANGOSTEEN tartalmaz. Készítettem egy fotót, hogy megmutassam, hogy néz ki most a bőröm.

A fogyásnál kialakuló csíkok miatti aggodalmam alaptalannak bizonyult.

Én sohasem hittem azokban a csodás megoldásokban, amelyeket a TV reklámozott, vagy a gyógyszergyárak ajánlottak. De, mikor elvégeztem a tesztet és megrendeltem a Purple MANGOSTEEN-t, nem voltak kétségeim, mert volt rá elő bizonyítékom, a barátnőm. Örülök, hogy megoszthattam a történetemet és remélem, hogy a tapasztalataim nektek is segítenek elérni azt az alakot, amiről mindig is álmodtatok!

Most már nem szégyellem magam a strandon :) Az az igazság, hogy a férjem rögtön féltékenykedni kezd, ha más pasik megbámulnak.

Most én vagyok a példa más lányok előtt.

Az egyik barátnőm 9 kg-ot fogyott 3 hét alatt és nem akar leállni!

Most mindenkinek ajánlgatom a Purple MANGOSTEEN-t és már látok eredményeket és őszinte hálát. Egyik közeli barátnőm annyira el volt ragadtatva a fogyásomtól, hogy ő is rendelt Purple MANGOSTEEN-t. Már 9 kg-ot fogyott 3 hét alatt és nem gondokozik arról, hogy leálljon!

Kész vagyok fogadni az összes leadott kilómra, hogy fogyni fogsz, ha a Purple MANGOSTEEN-t használod. Ha nem fogsz legalább 20 kg-ot ezzel a módszerrel 2 hónap alatt, akkor én visszahízom mind az 50 kilót, amit leadtam. Ennyire meg vagyok győződve a Purple MANGOSTEEN hatékonyságáról. Elvileg azt javaslom, hogy végezz el egy kis tesztet lejjebb, ami megmutatja, hogy neked is megfelelő-e ez a módszer.

Azután, hogy mindez megtörtént velem, egyszerűen képtelen voltam megállni, hogy ne osszam meg a történetemet. Nagyon szeretném elérni, hogy minél több nőhöz eljusson, hogy le tudjanak fogyni, meg legyenek elégedve önmagukkal és boldogok legyenek! Ne halogasd! Ha tényleg le akarsz fogyni, ne a csodára várj, hanem cselekedj! Elsősorban azoknak, akik a blogomat olvassák, megadom azt a linket, ahonnan én és a barátnőm rendeltük meg a Purple MANGOSTEEN-t. Ez a hivatalos weboldaluk. Az oldalon sok információt találhattok a Purple MANGOSTEEN-ről és meg is tudjátok rendelni magatoknak.

Nagyon örülök, hogy megoszthattam a történetemet veletek és remélem, hogy segíteni tudtam, hogy ti is elérjétek azt az alakot, amiről mindig is álmodtatok. Csajok! Aki már kipróbálta a Purple MANGOSTEEN-t, írjátok meg kommentben az eredményeiteket! Másokat is érdekelni fog a ti történeteitek is! Ha bárkinek kérdése van, tegye fel nyugodtan kommentben, ha tudok, szívesen válaszolok.

(Szavazatok száma: 2051)

A szerzőről

Barna Liza vagyok.
Mióta nemrég egészséges életmódra váltottam, azóta másoknak segítek lefogyni! A személyes blogomban arról írok, amit személyesen kipróbáltam magamon.

37 hozzászólás

Szabó Olívia

Nem akarom elhinni, hogy ez ugyanaz a nő. Micsoda szépség lett belőle !!!!!!!!!! Megnéztem párszor. Istenem! A sok fogyás, hogy kitud cserélni egy embert!!!!! Szeretném, ha mindenki látná!!!! Van itt valami, amire mindenki vágyik, mert az elét gyorsan telik és senki sem fogja látni, micsoda szépség is ő!!!!!! Engem nagyon motivál, szóvál én is megrendeltem a Purple MANGOSTEEN-t magamnak, remélem, segíteni fog !!!!

Barna Liza

Biztos vagyok a sikeredben. Kérlek, írd meg majd az eredményeidet, nemcsak engem, hanem az olvasókat is érdekelni fogja.

Horn Mária

K-I-R-Á-L-Y!!! ENNYI!!!!! Én is szenvedek a súlyfeleslegtől és nagyon remélem, hogy a Purple MANGOSTEEN segíteni fog nekem! Köszönöm az inspiráló írást!!!

Szabó Olívia

Szia Liza, légyszi segíts nekem. Én Európában élek, ez a shop szállít európai országokba?

Barna Liza

Szia, igen! Ez a hivatalos webshop és minden európai országba szállítanak. Az egyik barátnőm Olaszországban él és mindent megkapott gyorsan! Sikeres fogyást kívánok neked:)

Hajdú Iza

HIHETETLEN!!!! Ilyen karcsúnak lenni! Bravó, így kell ezt!!!! Én 3 hónapja hallottam a Purple MANGOSTEEN-ról, de nem mertem megvenni. Te teljesen eloszlattad a félelmeimet, köszönöm nagyon!! Megrendelem magamnak és az anyukámnak is, mi együtt fogon fogyni.

Barna Liza

Kedves Iza, szerintem mind a kettőtöknek sikerül lefogyni. Üdvözlöm anyukádat!

Veres Lilla

Nagyon örülök, hogy rátaláltam a történetedre és én is igazolni tudom, hogy a Purple MANGOSTEEN működik.

Én is elvégeztem egy barátnőmmel ezt a tesztet néhány hónappal ezelőtt. A Purple MANGOSTEEN megfelelő volt nekem, a barátnőmnek egy másik módszer volt a jó. Nálam ezek az eredmények egy két hónapos kúra után. A barátnőm sincs lemaradva, de az ő fotóját nem fogom közzétenni.

Bedő Enikő

Én is kipróbáltam a Purple MANGOSTEEN, és most bizalmasan el tudom mondani, hogy megmentetted a házasságomat. A férjem újra érdeklődéssel néz rám és ettől sokkal jobb az önbecsülésem.

Galla Beáta

Csajok, azonnal vegyetek fel a fogyókúra klubbotokba!!!! Már megkaptam a Purple MANGOSTEEN-t! Köszi a tippet erről a termékről, motiválva érzem magam, hogy fogyjak. Ígérem, írni fogok az eredményeimről!

Barna Liza

Szia Beáta, nagyon örülök neked és támogatom a döntésedet, mert a legfontosabb dolog a lelki egyensúly, és ez csak akkor érhető el, ha valaki ki van békülve a testével. Írj majd az eredményeidről. Sok sikert!

Hartvig Gabi

Kedves Liza! Nagyon örülök, hogy rátaláltam az oldaladra és remélem, hogy tudsz nekem segíteni. Nagyon sok fogyókúrás dolgot kipróbáltam, de sajnos az eredmények messze elmaradnak az elvárásaimtól. 162 cm vagyok, de a súlyom, borzalmas még kimondani is – 105 kg. Remélem, hogy a Purple MANGOSTEEN nekem is segíteni fog.

Barna Liza

Szia Gabi! Nem én vagyok az egyetlen, aki a Purple MANGOSTEEN-nal fogyott le. Néhány barátnőm kipróbálta és ők is fogyni kezdtek. Később majd teszek fel képeket, ha a barátnőim beleegyeznek. Őszintén remélem, hogy sikeresen le tudsz fogyni! Csajok! Szeretnélek megkérni benneteket, hogy írjatok az eredményeitekről: ki fogyott le, és mennyit? Ha van köztetek itt a blog olvasó között, aki szintén használta már a Purple MANGOSTEEN-t.

Vad Petra

Nem győzök csodálkozni! Megállás nélkül csak téged bámullak!!!! Ezután a történet után nekem is változnom kelll!! Meg is rendeltem a Purple MANGOSTEEN-t most várom, hogy megérkezzen és elkezdjen hatni.

Nagyné Mari

Bravó, Liza! Nem tudom elhinni, hogy ezt az eredményt mindössze 13 hét alatt érted el… Én is használtam már ezt a terméket. Azelőtt dagi voltam… horror.

Kiss Paula

Én is használtam már a Purple MANGOSTEEN-t és ez az eredményem kevesebb mint 6 hét alatt: -21 kg!!! Még én is alig tudom elhinni, hogy ez igaz. De tényleg működik. Liza, nagyon köszönöm, te megváltoztattad az életemet.

Kovács Lili

Én is megrendeltem a Purple MANGOSTEEN-t, köszi! Ahogy ígértem, rom az eredményeimet. Remek módszer, az első két hét alatt majdnem 7 kg-ot fogytam vele!! Ez az én egyszemélyes győzelmem!!!

Tanner Andrea

Hihetetlen!!! A barátnőm szintén fogyott hála MANGOOSTEEN-nek néhány hónapja. Olyan sokat változott, hogy még mindig nem tudom megszokni. 19 kg-ot fogyott 5 hét alatt. De a te sztorid még hihetetlenebbül hangzik.

Gátiné Éva

Ahogy kérted, írom az eredményeimet. Eddig több mint 8 kg. Az első két hét alatt. Szállni tudnék. ☺

Barna Liza

Szia Éva! Nagyon örölük az eredményeidnek, de jól emlékszem, hogy 18 kg-ot akarsz fogyni? A legfontosabb, hogy ugyanazzal az elszántsággal tud folytatni, mint ahogy elkezdted. Sok sikert!

Pető Alexandra

Jó reggelt, Liza! Elolvastam a történtedet és elhatároztam, hogy rendelek Purple MANGOSTEEN-t. Nemrég volt a 20. érettségi találkozónk és szégyelltem volna úgy megjelenni, hogy 6 héttel ezelőtt kinéztem. 82 kg voltam és 160 cm vagyok. 54-es nadrágot hordtam. Most 60 kg vagyok és nemrég már 48-as nadrágot is tudtam vásárolni. 22 kg-tól szabadultam meg. Másfél hónap alatt. Nem tudom leírni, hogy mennyire boldog vagyok! Azt hittem, én már sohasem fogok megszabadulni ezektől a borzalmas kilóktól. Nagyon köszönöm!!

Kellerné Csilla

Meglepő hatás!!! Nekem az a legfontosabb, hogy semmilyen étrendet nem kell követni. Fogok tudni fogyni ilyen módon, visszajönnek a kilók, ha abbahagyom a kúrát?

Barna Liza

Nem teljesen értelmezted jól, hogy mit jelent a Purple MANGOSTEEN. Azt jelenti, hogy nem kell folyamatosan koplalnod vele és a súlyod nem fog visszatérni az előző szintre. Ezt a módszert használva nem leszel újra kövér, a leadott kilók nem térnek vissza soha! Ne aggódj, a legfontosabb dolog, hogy elkezd!

Nagy Noémi

Szia Liza, a mai nappal, pontosan egy hónappal azután, hogy a posta meghozta a Purple MANGOSTEEN-t, 19,7 kg-ot fogytam. 79,9 kg-al kezdtem a kúrátés most 60,2 kg vagyok. Nagyon elégedett vagyok az egészségemmel és a külsőmmel. Azoknak, akiknek nem sikerül fogyni, erősen ajánlom, hogy próbálják ki. A Purple MANGOSTEEN csodát tesz! Köszönöm még egyszer!

Hegedűs Helén

Nekem nagyon fontos, hogy leadjak 14 kg-ot. Elolvasva a hozzászólásokat az a benyomásom, hogy ez lehetséges. Ki akarom próbálni a Purple MANGOSTEEN-t … Légyszi szorítsatok, nagy szükségem van rá.

Barna Liza

Kedves Helén, ne legyenek kétségeid! Ha eldöntötted, hogy le akarsz fogyni, akkor egyszerűen csak cselekedj! A Purple MANGOSTEEN segíteni fog neked gyorsan és tartósan elérni a célodat. Nem kell, hogy szerencsét kívánjak neked, mert akiknek megvannak a céljaik, azoknak nincs szükségük szerencsére. Azt kívánom, hogy érd el, amit el szeretnél érni!

Papp Emília

Én ennek a terméknek köszönhetően fogytam le. Három évvel ezelőtt a nővérem rendelt nekem Purple MANGOSTEEN-t Németországból, akkoriban ez a készítmény nálunk nem volt elérhető… Őszinte leszek: ilyen eredményekről álmodni se mertem! Az hittem, ez egy hülyeség és sokáig nem is kezdtem el a kúrát. A nővérem parancsolt rám, hogy kezdjem el. Májusban kezdtem és már Június elején új cuccokat kellett vásárolnom. Elkezdtek leesni rólam a nadrágjaim :) :) :) :) :) Alig két hónap alatt 12 kg-ot fogytam (67-ről 55-re) !!!!!! Mostanra a súlyom stabilizálódott és az elmúlt két évben nem is változott !!! Kicsit sem vagyok ám boldog!!:) )) Én mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy próbálja ki a Purple MANGOSTEEN-t! Két hét és már személyesen is láthatóak az eredmények!

Barna Liza

Helló Emília! Az eredményeid igazán lenyűgözőek! Mint minden más két év alatt, ez is változott. Az új kutatások szerint a termék hatékonysága elérheti a 100%-ot, ezért ajánlom úgy, hogy megbízható. Csajok, elnézést, hogy nem válaszolok mindenkinek egyenként, de olvasom a hozzászólásaitokat és követem a sikereiteket.

Szabó Olívia

Köszi, Liza! Nem tudom, hogyan köszönjem meg neked. Megváltoztattad az életemet! Ez egy ideális módszer. Mindössze két és fél hónap alatt 27 kg-tól szabadultam meg. Bingó! Ez az én személyes győzelmem. Nagyon büszke vagyok magamra!

Murányi Sára

Jó reggelt, Liza! Szeretném megköszönni mind azt a segítséget, amit a lányoknak adsz, akik fogyni akarnak. Én 33 éves vagyok és az elmúlt néhány évben nagyon sok súlyproblémám adódott. Nehezen tudtam mozogni. Átmeneti légzési problémáim voltak, fájtak az ízületeim, a lábaim és a hátam. Gyorsan elfáradtam és folyton álmos voltam. De tisztában voltam vele, hogy mindez a súlyom eredménye. Miután elolvastam az oldaladat, egy percig sem gondolkoztam, megrendeltem a terméket és kipróbáltam. Az eredmények felülmúlták a várakozásaimat! A súlyom most 62 kg, azelőtt 93 kg voltam. Az elmúlt 3 hónap alatt 31 kg-ot fogytam. Most úgy érzem szállni tudnék, szó szerint! A légzési nehézség elmúlt és már nem érzem se a hát, se a lábfájást. Emiatt érzem magam sokkal jobban. Köszönöm, hogy leírtad a történetedet! Üdvözöllek: Murányi Sára.

Szegő Kata

Semmit nem írtál arról, hogyan hat ez a szer az emésztésre. Az én gyomrom nagyon sokféle készítményt és orvosságot nem tolerál, szóval elég sűrűn van hasmenésem. Attól tartok, hogy azonnal szaladnom kell majd a vécére, ha beveszem ezt a csodaszert. Tudod garantálni, hogy ez nem fog megtörténni?

Barna Liza

Szia, Kata! Nagyon jó észrevétel, elfelejtettem írni erről. Nekem is örökösen problémám van az emésztésemmel, mint neked, az éveken át tartó, rossz étkezési szokásaimnak köszönhetően. Nem tudok sokféle gyógyszert én sem szedni. De a Purple MANGOSTEEN-nem nem volt semmilyen problémám, és soha nem éreztem semmilyen kényelmetlenséget.

Ádám Anna

Sziasztok, Csajok! Az előbb néztem meg a weboldalukat és most 50% árengedménnyel kínálják, persze tegnap megrendeltem normál áron. Szóval, még most rendeljetek, míg vissza nem megy az ár! ;). Én azon a linken keresztül rendeltem meg, amit Liza adott. .

                       
Oldal jelentése
Mi a probléma ezzel az oldallal?


Köszönjük!
HOGY SEGÍTESZ NEKÜNK